Prosounds M-4 Elektronik Kulak Koruyucu

Kulak sağlığı avcı ve atıcılar için çok önemli bir husustur. Pek çok atıcı bu koruma olmaksızın atış yapmakta ve bu durumun zararlarını görmezden gelmektedir. Prosounds firması da bu sorunu gidermeye yönelik yeni ürününü piyasaya sundu.

M-4 kulak koruyucu geniş yapısı ile küçük kulak tıkaçlarına oranla çok daha etkili koruma sağlamaktadır. Bilindiği üzere insan sadece kulak zarı ile değil kulağın etrafındaki kafatası kemiği ile de sesleri işitebilmektedir. Bu sebeple sadece zarı korumak yeterli güvenliği sağlayamayabilir. Daha geniş koruyucular boyları oranında güvenlik sağlamaktadır.

Uzaktan bakıldığında sıradan elektronik koruyucular gibi görünse de yakından bakıldığında 4 adet mikrofon, bağımsız ayarlanabilir ses ve 2 adet 3.5mm jak girişi dikkati çekmekte. Her iki tarafa da 2 adet AAA pil takarak aktif edebileceğiniz koruyucu, 85 desibelin üzerindeki her sesi boğarak işitme sisteminin göreceği zararı azalttığı gibi konuşma gibi alçak seviyedeki sesleri arttırarak atıcının dış dünya ile irtibatının kesilmemesini sağlamaktadır.

Prosounds M serisi elektronik koruyucular firmanın sayfasında satışa sunulmakta. M-4’ü de firmanın sayfasında 139$ fiyattan satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here