Nikoin Spot On Balistik Rüzgar Ölçer

Uzun mesafe atıcıları için en büyük engellerden biri rüzgardır. Rüzgarın yönü ve hızı atışı bambaşka yerlere saptırabilir. Atıcılar bu engeli rüzgarölçer cihazlarla aşarlar. Bu ürünümüz rüzgar ölçer için ayrı cihazlar taşımak yerine basit bir aparatla cep telefonundan kolayca ölçüm yapmayı sağlıyor.

Nikon Spot On rüzgar ölçer alıcı pervane ve jak kısmından oluşmakta. Herhangi bir akıllı telefona basitçe kulaklık girişinden takılabiliyor ve Nikon firmasının kendi uygulamasına giriş yaparak kolayca rüzgarın hızını belirleyebiliyor. Bu ürünün bir diğer güzel yanı ise uygulama sayesinde atış güzergahını ve merminin nereye düşeceğini görebilme imkanı sunması.

Ürün çalışmak için herhangi bir pil veya bataryaya ihtiyaç duymuyor. Telefonun kendi bataryası sayesinde çalışabilen ürün metre/saniye, mil/saat gibi birçok farklı birimde ölçümler sunabiliyor. Oldukça hafif ve günümüz teknolojik avcıları için çok pratik olan bu rüzgarölçeri Nikon’un kendi internet sitesinden 40$ fiyatla satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here