Crimson Trace LinQ Taktiksel Lazer ve Fener Sistem

Crimson Trace taktiksel ürünleriyle silah severlerin beğenisini toplamış bir marka. Firma yeni ürününde atıcıları lazer ve fenerlerdeki kablo karmaşasından kurtarmış ve kablosuz bir sistem ile kolay aktivasyon sağlayabilen bir sistem oluşturmuş.

LinQ, yeşil lazer ve 300 lumenlik fenerin bir arada bulunduğu bir sistem. Ürünün ayrıca sadece lazer ve sadece fener versiyonları da bulunmakta. Ancak beklenileceği üzere kullanıcıları en çok talep gösterdiği versiyon lazeramp;fener kombine versiyonu. Yeşil lazer güçlü fenerle birleştirilerek LinQ her ışık düzeyinde mükemmel çalışabilecek hale getirilmiş.

Sistem tamamen suya dayanıklı alüminyum gövdeden oluşuyor. Hammaddenin alüminyum seçilmesi ağırlık konusunda da atıcıya kolaylık sağlamakta. Lazerin aşağı-yukarı ve sol-sağ ayarlama imkanı mevcut. Standart Picatinny kızaklara kolayca monte edilebiliyor ve güvenlik kilidi sistemiyle hareketten kaynaklı ayar bozulmaları engellenmiş oluyor.

Sistemin aktivasyonu kabzenin ön kısmındaki küçük tuşla sağlanıyor. Böylece sağ ve sol elini kullanan atıcılar kolaylıkla aktive edebiliyorlar. Hangi elinizi kullanırsanız kullanın yapmanız gereken orta parmağınızla hafifçe kabzedeki tuşa basmak. Lazer-fener geçişi ise öndeki sistemin arka yüzeyindeki küçük butonla sağlanıyor.

LinQ tek bir AAA pil veya 2 CR123 pil ile çalışabiliyor. Lazer ve fener son güçte açık olduğu takdirde 2 saat aralıksız pil ömrü sunuyor. LinQ lazeramp;fener kombine sistemini Crimson Trace web sayfasından 549$ fiyatla satın alabilir, sadece fener veya sadece lazer versiyonlarının fiyatlarını yine firmanın kendi sitesinden öğrenebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here