Lasermax Manta-Ray Taktik Fener

Dünyaca ünlü taktik lazer firması Lasermax, Manta Defense firması ile işbirliği yaparak yeni bir taktik feneri silahseverlerin beğenisine sundu.

Bu yeni ürün de daha önce tanıttığımız entegre basınç pedi sistemi ihtiva etmekte. Standart Picatinny kızaklara kolayca monte edilebilen Manta, 140 lumenlik yeşil led ışığı ile etkili bir biçimde hedef tanımlama ve aydınlatma özelliği sunuyor. Herhangi bir alet veya aparata ihtiyaç olmadan rahatça monte edilebiliyor. Fener şarj edilebilir bataryası sayesinde bir saat kesintisiz aydınlatma sağlayabiliyor.

Yukarıda belirttiğimiz gibi fenerin asıl aktivasyonu basınç pedi sayesinde oluyor. Lazerin gövdesinin arka kısmındaki basınç algılayıcı kısma hafifçe bastırdığınız takdirde fener aydınlatmaya başlıyor ve elinizi çektiğinizde sönüyor. Ayrıca arka arkaya iki kez basarak sürekli aydınlatma seçeneğini aktif hale getirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra uzun namlulu silahlarda hızlı aktivasyon sağlamak için uzaktan etkinleştirme anahtarı da bulunuyor. Bu küçük anahtarı dilediğiniz bir noktaya rahatça monteleyerek kabzeyi tutan elinizle de etkinleştirmeyi sağlayabilirsiniz. Mant-Ray Lasermax firmasının web sayfasında 219$ fiyatla satışa sunulmaktadır. Firmanın diğer ürünlerini görmek ve teknik bilgi almak amacıyla web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here