Strike Industries Viper Dipçik

Strike İndustries firması fiyatına göre oldukça sağlam olan ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çeken bir firma. Firmanın daha önce sunduğu el kundakları bu bakımdan oldukça beğeni toplamıştı.

Firmanın yeni ürünü ise ergonomik dipçik Viper. Viper tüfeğin dipçik borusundan kolayca kaydırılarak monte edilebiliyor. Dipçik gövdesinin alt kısmındaki mandal yardımı ile de farklı boylarda ayarlama yapılabiliyor. Ağırlıktan tasarruf edebilmek için gövde çapı oldukça sınırlı tutulmuş ve oldukça az malzeme harcanmaya çalışılmış. Ancak bu durum sağlamlıktan hiçbir ödün vermemekte.

Dipçiğin bakınca göze batan bir diğer özelliği eğimli arka kısmı. Arka yüzey biraz eğimli yapılarak dipçiğin omuza daha rahat oturması sağlanmış. Böylece daha kolay hedef alma ve daha stabil atışlar amaçlanmış. Ayrıca arka yüzeydeki tırtıklarla da sürtünme arttırılarak atışın tutarlılığı sağlanmakta. Ürün 187gr ağırlığa sahip ve bütün Mil-spec tüplere rahatlıkla bağlanabilmekte. Dipçiğin 2 farklı renk seçeneği mevcut: siyah ve dark earth. Her iki renk seçeneği de aynı fiyat olup firmanın kendi web sayfasında 50$ fiyatla satılmaktadır. Ürünle ilgili teknik bilgileri firmanın web sayfasından öğrenebilirsiniz.


CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here