Savage Arms’dan Yeni Bir 1911: Savage 1911

Savage, SHOT Show 2023’de yeni ve deneyimli atıcılar için tamamen yeni bir 1911 tabanca serisini tanıttı.

Savage Arms , tabanca serisine en son eklenen Savage 1911 Government Stili Modellerini duyurdu. Savage, Model 1911 ile benzersiz bir geçmişe sahiptir. 2. Dünya Savaşı sırasında, Savage kendi .45 ACP hazneli tabancasını hizmet silahı olarak askeri denemelere soktu, ancak 1911 günü aldı. 1911 platformu, iyi bir sebeple zamanın testinden geçti ve Savage’ın yeni Government Tarzı 1911 serisi, 1911 tabancaları dünyasına yeni ve harika bir katkı gibi görünüyor.   

Savage Arms pazarlama direktörü Beth Shimanski, “Savage, 2021’i mikro kompakt 9 mm’lik bir tabanca olan Stance’ın tanıtımıyla bitirdi” dedi. “Bir yıl sonra 2022’de, Savage 1911 Government Tarzı Modellerin piyasaya sürülmesiyle tabanca arenasını bir kez daha güçlü bir şekilde sonlandırıyoruz. Savage adını taşıyan bu ikonik ateşli silahı tanıtmaktan son derece heyecanlıyız.”

Klasik tasarıma saygı duruşunda bulunan bir görünüme sahip olan Savage 1911, çift geri tepme yayı ve makinede işlenmiş sararma ve ayırıcıya, nitrür kaplı titanyum ateşleme pimine sahiptir ve 12,7 cm’lik namlu uzunluğuyla 2 librenin biraz üzerinde bir ağırlığa sahiptir. Kaplamalar siyah melonitten paslanmaz çeliğe kadar değişir ve yeni seri diğer birçok üstün özellikle doludur.

Yeni modeller, Novak demir nişangâh seçeneklerinin yanı sıra VZ G10 Sapları ile de bulunabilmektedir. Çerçeve ve sürgüler dövme paslanmaz çeliktendir ve alçaltılmış, genişletilmiş bir ejeksiyon portuna sahiptir. Kaydırma güvenliği çok yönlüdür ve namlunun ayrıca 11 derecelik bir hedef tacı vardır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here