IWA 2023 Silah Fuarında Devrim!

Avrupa’nın en büyük atıcılık, avcılık ve outdoor fuarı olan IWA OutdoorClassics 2023, 2-5 Mart tarihleri ​​arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde gerçekleşecek. Türk silah ve aksesuar üreticilerinin yoğun bir katılım göstereceği fuara şimdiden büyük bir ilgi var.

Avcılık, Atıcılık Sporları, Açık Hava Etkinlikleri ve Güvenlik için Dünyanın Önde Gelen Ticaret Fuarı IWA OutdoorClassics, salgının ardından ilk kez mini bir devrim geçirecek: Üç yeni özel sergi alanının ve yeni bir topluluk formatının eşzamanlı tanıtımıyla, etkinliğin içeriğine önemli bir kalite artışı sağlanacaktır. Aynı zamanda ziyaretçiler, katılımcılar ve medya bağlantıları için yeni toplantı odaları oluşturuluyor. Böylece IWA OutdoorClassics, nabzını tutuyor ve ilgili herkes için ticaret fuarı deneyiminin cazibesini artırıyor. IWA OutdoorClassics 2023’teki yeni unsurlara ilişkin ilk içgörü, her şeyi daha da heyecanlı kılıyor.

Almanya’da yasal silah sahipliğine ilişkin politika durumu, IWA OutdoorClassics’e giden yolda daha da tırmanıyor. AB düzeyinde de politika gelişmeleri gergin olmaya devam ediyor: Sunulan Yönetmelik (AB) 258/2012’ye (“AB Ateşli Silahlar Yönetmeliği”) dayalı olarak ateşli silahların ve mühimmatın ithalatı, ihracatı ve geçişine yönelik olası revizyonlar ve olası revizyonlar uluslararası kurum ve kuruluşlara tartışma zemini sağlamaya devam etmektedir. Bu temaların güncelliği, bu yılki IWA Aşaması’nın ders programına da açıkça yansıtılmıştır. Verband Deutscher Büchsenmacher und Waffenfachhändler (VDB – Alman Silah Ustaları ve Silah Tüccarları Birliği) ve Verband der Hersteller von Jagd-‘ın katkılarıyla, Her ikisi de IWA OutdoorClassics’in onursal sponsoru olan Sportwaffen und Munition (JSM – Alman Ateşli Silahlar ve Mühimmat Üreticileri Derneği), hem perakende ticaretini hem de üreticileri yaklaşan değişikliklere ve bunların getireceği risklere hazırlamak için yüksek kaliteli bir ders programı bir araya getirilmiştir. yol açmak. Avrupa pazarına ilişkin içgörü özellikle büyüleyici olacaktır. Institut Européen des Armes de Chasse et de Sport (IEACS), Avrupa Spor Mühimmatı Üreticileri Birliği (AFEMS) ve Dünya Atıcılık Faaliyetleri Forumu (WFSA) da ilk kez bu fırsattan yararlanacak. IWA Sahnesi. İlk sunumlar ve konuşmacılar halihazırda www.iwa.info/en/events adresinde çevrimiçi olarak listelenmiştir. IWA Sahnesi, bu yıl katılımcıların katıldığı küçük bir törenle açılacak. ziyaretçiler ve medya bağlantılarının tümü davetlidir. Açılış töreni 2 Mart Perşembe günü saat 11:15’te başlayacak. NürnbergMesse Yönetim Kurulu Üyesi Thomas Preutenborbeck’in yanı sıra konuşmacılar arasında Jürgen Triebel (VDB Başkanı) ve Olaf Sauer (JSM Başkanı) yer alacak. Dünya Forumu Başkanı Graham Downing de kamuoyuna bir açıklama yapacak.

Gerçek anlamda bir optik vurgu

Ürünler test edilmeli ve gerçek koşullar altında deneyime sunulmalıdır. Salon 3A’daki OPTICS Test Alanı, fuarda gece ve termal görüntüleme teknolojisinin testini yeni bir seviyeye taşıyacak yeni bir özel sergi formatının IWA OutdoorClassics 2023’teki ilk görünümü olacak. Yeni özel alanın kalbinde kısılabilir ışık ve çeşitli hedef nesnelerle donatılmış karanlık bir oda bulunuyor. Bu, alacakaranlıktan zifiri karanlığa kadar çeşitli koşulların simüle edilmesini sağlayarak gece görüş cihazı teknolojisinin denenmesine olanak tanır. Diğer bir önemli nokta ise, termal görüntüleme cihazlarının test edilmesini kolaylaştırmak için karanlık odanın çatısında bulunan ısıtılmış bir hedeftir. Bu hedef uzaktan da görülebilmekte ve bu sayede salonun her yerinden gözlemlenebilmektedir.

Hoş bir geri dönüş: AIRSOFT Atış Poligonu geri dönüyor

2019’da lanse edilen AIRSOFT Atış Poligonu, IWA OutdoorClassics 2023’ün destekleyici programına yeni bir vurgunun dönüşünü işaret edecek. Seride de odak noktası ürün testi. Toplam altı atış standı, ziyaretçilere çeşitli tedarikçilerden gelen silahları test etme ve böylece nasıl kullanıldıklarına dair bir fikir edinme fırsatı veriyor. IWA OutdoorClassics ekip yöneticisi Pia Freitag, AIRSOFT Atış Poligonunun, katılımcılara pratik uygulamada ürünlerin kalitesinden etkilenme fırsatı verme yöntemimiz olduğunu söylüyor. Atış Poligonu, Salon 5’te yer alacak ve Airsoft segmentinin yeni yuvasını temsil edecek.

Yeni Gelen Alanı, Yeni Ürün Merkezi, vb.

Çeşitli kurulmuş özel sergi alanları, IWA OutdoorClassics 2023’teki zengin ve çeşitli destek programını tamamlayacak. Salon 4’teki Yeni Ürün Merkezi, bu yıl bir kez daha yeniliklerin ve yeni ürün geliştirmelerin merkezini oluşturacak. Burası, ziyaretçilerin en son gelişmeleri tek bir yerde toplanmış olarak bulabilecekleri yerdir. Almanya’dan ve dünyanın dört bir yanından genç şirketler, Genç Yenilikçi Şirketler pavyonunda ve Hall 3C’ye giden geçitteki popüler Yeni Gelenler Alanı’nda yeniden evlerinde olacak. İş Merkezi hala IWA OutdoorClassics’in bir özelliğidir ve gelecekte Salon 7’de yer alacaktır. Ziyaretçiler her zamanki gibi Giyim Köşesini Salon 4’te bulacaklar.

Tüm topluluk için bir etkinlik!

IWA OutdoorClassics’ten davet: Yaklaşık 50 yıllık tarihinde bir ilk olan fuarın ilk akşamında geniş çaplı bir happy hour düzenlenecek. Ziyaretçiler, katılımcılar ve medya yetkilileri ile birlikte candan davetlidir. Herkes etkinliğin başlangıcını birlikte kutlarken benzersiz bir IWA “görünümüne” sahip özel bir bira servis edilecek. Popüler YouTube kanalı “Polenar Tactical” ekibinin özel konuk olarak katılacağı geceye, ziyaretçilere özel bir sürpriz de hazırlayacak. NürnbergMesse Yönetim Kurulu Üyesi ve IWA OutdoorClassics 2023 etkinlik yönetiminden Thomas Preutenborbeck, “bunun, fuardaki rahat ağ oluşturmayı stantlardaki normal aktivitenin ötesine taşımak için tasarlandığını” açıklıyor. Sergi Merkezi Park’ta başlangıç ​​saati 17:00’dir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here