M&P Platformu M2.0 ile Daha İddialı

Polimer yapıyla başlayan performans şimdi hızla ilerliyor. 9 mm Luger’daki Smith & Wesson M&P9 M2.0 Metal’in hafif ve sağlam metal çerçevesi, daha yüksek performans için olağanüstü bir temel oluşturuyor. M&P platformu üzerine kurulu olan 9 mm’lik M2.0 şarjörleri, kızakları, kılıfları ve kabzalarıyla seriyle uyumludur.

Özellikler arasında doğal nişan alma noktası için optimum 18 derecelik kavrama açısı, optimum ele oturma ve tetiğe erişim için dört adet değiştirilebilir avuç içi oval tırtıklı kavrama eki (S, M, ML ve L), dokulu polimer ön kayış, geniş kaydırmalı durdurma, ters çevrilebilir şarjör bulunuyor. Serbest bırakma, optik için kaydırmalı kesim, Picatinny tarzı ray ve ileri kaydırmalı tırtıklar da yenilikler arasında.

M&P M2.0 tabancanın öne çıkan özellikleri arasında genişletilmiş paslanmaz çelik şasi ve namlu çıkışını azaltmak ve daha hızlı nişan alma için alçak namlu deliği ekseni bulunur. M&P M2.0 tabanca, ince ayarlı, daha net tetik, daha hafif çekme ve dokunsal ve sesli sıfırlama ile performansı daha da artırır. Üç kalibrede mevcut olan tabanca, optimum ele oturması ve tetiğe erişim için agresif dokulu bir kabza ve dört adet değiştirilebilir tırtıklı palmiye tipi kabza içeriyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here