Smith & Wesson’dan 5 numara 10 yıldız: Performance Center M&P 10mm M2.0

Smith & Wesson Performance Center M&P 10mm

Smith & Wesson güçlü 10mm Auto kartuşunu M&P serisine Performance Center’a uyarladı ve sonuç: Portlanmış uzun sürgü ve namlu, geliştirilmiş tetik ve 15+1 kapasite ile optiğe hazır mükemmel bir tabanca.

Smith & Wesson’un ilk olarak 2005 yılında Şirketin yeni amiral gemisi tabanca serisi olarak tanıtılan ve 2017 yılında M2.0 formatında geliştirilen M&P polimer gövdeli, forvet ateşlemeli tabanca serisi, 2023 yılının ortalarında bir başka varyantın piyasaya sürülmesiyle genişliyor.

Resmi olarak 16 Mayıs’ta ABD pazarına sunulan yeni Smith & Wesson Performance Center M&P 10mm M2.0 yarı otomatik tabanca, 10mm Auto M&P M2.0’ın avcılık (tabii ki tabanca ile avlanmaya izin verilen yerlerde), kişisel veya ev savunması, taktik uygulamalar ve atış yarışmaları için birçok geliştirilmiş özelliğe sahip Performance Center için optimize edilmiş bir varyantıdır.

Yeni model, üreticinin iddiasına göre kullanıcıya “daha isabetli ve daha yönetilebilir bir 10mm tabanca” sunmak.

İlk olarak 2021’in sonlarında piyasaya sürülen temel Smith & Wesson M&P 10mm M2.0’ın bir benzeri olan bu yeni model, modüler, ergonomik bir kabza sistemi ile aynı raylı polimer gövdeye sahiptir.

S&W Performance Center M&P 10mm, optiğe hazır, portlu uzun sürgüye ve portlu namluya sahiptir.
“Kullanıcılar için mükemmel bir seçenek” olan Performance Center M&P 10mm tabanca, tam boy, optiğe hazır bir sürgü ile birlikte gelir. Trityum uçlu uzun beyaz noktalı gece nişangahları standarttır – uzun kızak ayrıca daha geniş bir görüş yarıçapına olanak verir.

Optimum 18 derecelik kabza açısı doğal bir nişan noktası sağlarken, dört değiştirilebilir avuç içi kabza ek parçası (S, M, ML ve L boyutlarında) optimum el uyumu ve tetik erişimi sağlar. Geliştirilmiş ve konforlu kabza dokusu sayesinde geri tepme yönetimi daha kolay hale getirilmiştir.

M&P M2.0 paslanmaz çelik portlu namlu 5.6″/142 mm uzunluğunda ve 1’e 10˝ bükümlüdür.

Polimer gövdenin içinde, genişletilmiş sert gömülü paslanmaz çelik şasi, ateşleme sırasında esneme ve torku azaltır. M&P’nin patentli sökme kolu ve mekanizma devre dışı bırakma sistemleri, tetiği çekmeden sökmeye olanak sağlar. Metal parçalar korozyona dayanıklı Armornite® kaplama ile korunmaktadır.

Güçlü 10mm fişek için üretilen yeni Performance Center M&P, 15 mermilik geniş şarjörlerle beslenmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here