SIG SAUER’den Kadınlara Özel: P365 ROSE

SIG Sauer kısa süre önce kadın atıcıları cesaretlendirmek ve onlara ilham vermek için tasarlanan yeni “ROSE by SIG Sauer” P365 gizli taşıma kitleri serisini tanıttı.

P365 ROSE, dünyaca ünlü profesyonel atıcı ve dünya şampiyonu Lena Miculek’in desteğiyle tasarlandı.

Sig Sauer, bu özel silah için dikkat çekici bir kit hazırlamış. ROSE kiti, .380 ACP veya 9 mm’lik optiğe hazır bir P365, TSA onaylı özel bir ROSE Vaultek Lifepod tabanca kasası, beş polimer kurusıkı eğitim mermisi, bir şarjör doldurucu ve eksiksiz bir çevrimiçi eğitim kursuna erişim içeriyor.

Pembe tabancaların birkaç yıl önce modası geçmişti, ancak SIG pembe akımını sürdürmeye niyetli ve görünüşe göre daha küçük, daha pembe, daha kadınsı tabancaların kadınların istediği şey olduğuna inanıyor. ROSE kitlerinin merkezinde, manuel emniyet, sürgü mandalı ve geri alma kolu da dahil olmak üzere “pembe altın” vurgulara sahip özel üretim bir P365 mikro tabanca yer alıyor. Tetik de gül altın rengindedir ve tabancaların polimer kabza modülünde lazerle işlenmiş bir gül ve sürgüde pembe bir ROSE logosu bulunuyor.

SIG Takımı Profesyonel Atıcısı Lena Miculek ile işbirliği içinde tasarlanan ROSE kiti, aynı zamanda atışa yeni başlayan ve kendi kişisel güvenlikleri için sorumluluk almak isteyen kadınlar için güven ve yeterlilik oluşturmaya yardımcı olmayı amaçlıyor. Kit, Miculek’in adım adım video eğitim serisinin tamamına tam erişim içeriyor.

Miculek bir basın açıklamasında. “Geçtiğimiz 10 yıl boyunca sadece profesyonel bir rekabetçi atıcıydım. Unvanlarım için çok çalışmış ve başardıklarımla gurur duymuş olsam da, kariyerimin en ödüllendirici kısmı kadınların korkularını yenmelerine ve ateşli silah sahibi olmalarına yardımcı olmak oldu,” dedi.

“ROSE sadece bir tabanca değil, ateşli silahlar yolculuğunuza başlamak ve desteklendiğiniz ve rahat olduğunuz bir ortamda kendi hızınızda öğrenebileceğiniz bir topluluğun parçası olmak için evinize götüreceğiniz bir kittir” diye ekledi.

“Kadınlardan silah mağazadan cevaplardan çok sorularla ayrıldıklarını ve bilgiye aç olduklarını sayısız kez duydum. İşte “ROSE by SIG Sauer” kiti burada devreye giriyor; bu programın kalbi eğitim ve ateşli silahlarla kalıcı yolculuğunuza başlayabilmeniz için sizi perakendeciden poligona götürmektir.”

SIG’in yeni kadınsı ateşli silah serisini sadece yumuşak atış yapan .380 AUTO’ya indirgememesi de ayrıca iyi bir hamle. .380 AUTO P365’e ek olarak SIG, ROSE kitini 9mm P365XL-COMP ile de sunuyor.

Her ikisi de minicik mikro tabancalardır, bu nedenle ROSE, kadın atıcılara pazarlanan ateşli silahların çok yaygın olan pembe silahlar kategorisinde yer alır.

SIG Sauer P365 XL-COMP ROSE ve P365-380 ROSE Teknik Özellikleri
Kalibre: 9mm / .380 AUTO
Kapasite: 12+1 / 10+1
Toplam Uzunluk: 6,6 inç / 5,8 inç
Toplam Yükseklik: 4,8 inç / 4,2 inç
Toplam Genişlik: 1,1 inç / 1,1 inç
Namlu Uzunluğu: 3,1 inç / 3,1 inç
Görüş Yarıçapı: 5,1 inç / 4,9 inç
Şarjör ile birlikte ağırlık: 20,7 oz./ 15,7 oz
Çerçeve: Paslanmaz çelik
Kızak: Paslanmaz çelik
Sürgü Kaplaması: Nitron
Kabza tipi: Polimer Nişangahlar: X-RAY3 Gündüz/Gece Dürbünü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here