1911 Kozmos: Uzay Avcunuzun İçinde!

Cabot Guns bu defa Galaksi’yi parmak uçlarınıza sunuyor! Bu şaheserlerinin kabzası, daha önce silah dünyasında belki de hiç kullanılmamış olan bir madde içermekte: METEORİT. Evet, aynen öyle! Görmüş olduğunuz 1911’in kabzası, galaksiler arası milyarlarca kilometre öteden gelen mineral parçacıkları ile taçlandırılmış!

Cabot Guns’ın 1911 modelleri için zaten hiç düşünmeden dünyanın en iyilerinden biri oldukları iddiasında bulunabiliriz. Yekpare Karbonlu çelikten işlenmiş olan üst kızakta bütünlüğü yalnızca Cabot’un özene bezene işlediği kavrama tırtıkları bozmakta.

Gözlerimizi biraz daha aşağı kaydırdığımızda ise yeryüzünün hiç görmediği bir kabza ile karşılaşıyoruz: Kabzalardaki doğal desen türüne de Widmanstätten Deseni denmekte olup eski bir kuyruklu yıldızın kalıntılarından oluşan Gibeon Meteoritinden yontulmuşlar. Gördüğünüz bu kabzadaki desen yalnızca zamanın ve uçsuz bucaksız uzayın bir meyvesi!

Elbette bu güzelliğin altında müsabaka sınıfı namlu ve tetik gibi yüksek standartlı parçaların yattığını söylemek bile gereksiz. Kabzanın ön ve sırt dokuları ise bölgenin güzelliği ve çarpıcılığının yanında gerçekten kavrama konusunda işlevsel, hatta son derece kaliteli olmasını da sağlıyor.

Sırf nereden geldiğini bile düşlemenin insanı derin düşüncelere sürüklediği bir maddenin tabanca kabzası olarak bu kadar şık duracağı kimin aklına ve nasıl geldi ki?! Bu sefer güzellikten ziyade bir ilke de imza attıkları için Cabot Guns’ı tebrik eder, yeni ve sıra dışı 1911 tasarımlarının devamını heyecanla bekleriz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here