Marc Newson’dan Beretta İçin Çifte!

Eylül ayında Apple’a katılan ünlü tasarımcı Marc Newson, 486 Parallelo’nun yeni bir versiyonunu piyasaya sürecek olan İtalyan silah üreticisi Berett ile birlikte çalışıyor.

Marc Newson, 1526 yılında kurulan Beratta için çiftnamlulu 486 Parallelo çiftesinin bir versiyonunu tasarladı. Newson’ın tasarımı, silah Londra’daki bir etkinlikte görücüye çıktığı zaman sunulacak.

Yeni tasarım; mevcut çift namlulu, yuvarlak gövde alıcısı ve lüks gravürleri bulunan oyun tüfeği 486 Parallelo’nun bir versiyonu olacak. Beratta, günde 1,500 silah üretiyor vebunların %90’ını spor silahları oluşturuyor.Firmanın repartuarında pompalı tüfekler, tabancalar ve tüfekler bulunuyor.

Amerikan Silahlı Kuvvetleri ve Eyalet Polisi Kuvvetleri, 1985 yılında Beretta 92F tabancasını kullanmaya başladılar.Ateşli silahlar, tasarım dünyasında giderek tartışmalı olduklarını 2013 yılında 3D yazıcı ile yapılmış ilk silahın ateşlenmesi ile kanıtladı. Mayıs ayında New York MoMa’nın kıdemli tasarım küratörü Paola Antonelli, tasarım kavramının iyiye kullanılacağı bir güç olarak 3D yazıcı ile yapılmış silah ile düzeldiğini söyledi. Londra’nın Vamp;A müzesi, görücüye çıkmasından birkaç ay sonar silahı edindi.

Teknoloji devi Apple, Newson’ın Eylül ayında Apple’ın tasarım ekibine katıldığını duyurdu. Avustralya’lı tasarımcı, Heineken için fıçı bira makinesi tasarladığından beri projelerinin çeşitli portföyünü güncellemeye devam ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here