Winchester Grupman Uygulaması

Balistik uygulamaları avcılık ve atıcılık dünyasında ciddi saygılar toplamaya başladı. Biz de bu araçların alanında nasıl bu kadar yol kat ettiğini bulmaya çalışacağız. Winchester, Balistik Hesaplama uygulamasını geliştirerek atıcıların daha rahat hedef alabilmeleri ve özellikle de hindi avcılarının işini kolaylaştırmak için yeni uygulamasını yarattı: Winchester Grupman Uygulaması (Winchester Pattern Board).

PC, tablet veya akıllı telefonlarda kullanılabilir olan Winchester Grupman Uygulaması, yivsiz tüfek kullanıcıları için sunulan ilk uygulama olma özelliği taşıyor. Uygulama farklı menzil ve saçmalardaki isabet oranını hesaplayıp atıcının daha rahat ve dikkatli hedef almasını sağlıyor.

Grupman uygulamasına bilgi toplamak için Winchester mühendisleri farklı menzil ve saçmalarla 3000’den fazla gerçek grupman oluşturmuş. Uygulamaya yüklenen veriler sayesinde kullanıcı tüfek namlu çapı, fişek uzunluğu, fişek markası, saçma boyutu ve atış menzili ile ilgili her türlü bilgi ve ayarlamaya ulaşabiliyor. Ayrıca uygulamada Winchester fişekleriyle diğer fişekler arasında karşılaştırmalar da yapılabiliyor.

Özellikle hindi avcıların kesinlikle kaçırmaması gereken bir uygulama olduğunu hem Winchester yetkililerinin hem de kullanıcıların belirttiğini de söylemek gerekir. Teknoloji çağının hüküm sürdüğü günümüzde atıcılar için de bu platformların kullanılabilir olması da bizleri ayrıca mutlu ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here