HELIKON-TEX® COUGAR CEKET

Helikon’dan kişisel savunmanıza destek olacak ceket

Uluslararası boyutta askeri üniforma üreticisi Helikon-Tex ® 30 yılı aşan deneyimi ile taktik giyim, sırt çantaları, ve çizmeler üretiyor. Özellikle Avrupa ve Asya’da askerlerin yanı sıra açık hava ve av meraklılarının gözde markalarından biri konumundaki Helikon’un en son üretimi ise Cougar-taktik ceket.

Taktik giysilerin günlük yaşamda özellikle kentte fazla dikkat çektiğini gören Helikon-Tex tasarım ekibi şehir içinde giyildiğinde dikkat çekmeyecek ancak kullanıcısının kişisel korunumuna yardımcı olacak özel ürünler tasarlama yoluna gitmiş. Yüksek verimliliğin, hareket yeteneğini ve şıklığı bozmadan yakalanmasına odaklanılmış.Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı ürünlerin rahatlığı engellememesi üzerine çalışılmış. Neticede ilk ürünlerden biri Cougar ceket ortaya çıkmış. Cougar ceket markanın Shark Skin olarak bilinen DuPont™ Teflon® karışımı rüzgar önleyici membranı ile kaplanmış. Bu kumaş zor kirlendiği –kir tutmadığı- gibi aynı zamanda suya karşı da dayanıklı.

Ceketin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise sahip olduğu özel cep tasarımı. Cekette yer alan derin ceplerin tasarımı ellerin cepten dışarı çıkarılmadan acil durumlarda aniden dışarıya çıkarılmalarına olanak sağlıyor. Biraz karışık gibi görünüyor ancak eller ceketin cebindeyken istendiği an elleri aşağı bastırarak ceketin ikiye ayrılan cep bölümünün sayesinde ellerin kolay ve hızlı bir şekilde dışarı çıkarılması mümkün. Biraz Bond filmleri tarzında bir hareket ancak etkili. Cougar ceketin bir diğer özelliği ise önünde her iki göğüste yer alan kişisel bilgi panelleri. Bu paneller dışarı çıkarılıp ilgili bilgilendirici evrakları koymak ya da içeride bırakıp koruma kalkanları yerleştirilmesi için kullanmak mümkün. 7 farklı cep bulunan ceketin cep kullanımı yanlarında bulunan fermuarlar vasıtasıyla kolaylaştırılmış.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here