VICTORINOX’DAN YEPYENİ BİR ÇAKI, HUNTER PRO

Dünyanın en çok bilinen çakı markalarından İsviçre’li Victorinox, yepyeni modeli ile bir ilke daha imza atıyor; Victorinox Hunter Pro.

Bir çakıdan daha fazlası… Özellikle ağır ve zorlu işlerde kullanılmak üzere, dayanıklı ve kaymaz fibrox saplı, kapanabilen bıçaktan üretilen yeni Hunter Pro modeli ile İsviçre’li Victorinox yepyeni bir çığır açıyor. Victorinox, çakının yetmediği alanlara da güvenli ve fonksiyonel bir model ile giriş yaparak, çakıdan beklentisi yüksek olan ve daha fazlasını isteyenlere Hunter Pro ürününü sunuyor.

Her türlü ağır işlerin üstesinden gelebilecek güvenlik ve keskinlikteki yeni Hunter Pro, kapanabilir özelliği ve haki renkli kılıfı ile satışa sunuluyor. Hem şık hem de çok pratik. Victorinox tarafından ilk defa üretilen bu formattaki çakı Hunter Pro, takipçileri tarafından ilgiyle karşılanırken, ihtiyaç duyulan alanlarda da en çok tercih edilen ürünler arasına kısa sürede girmeyi başardı. 1884 yılında İsviçre Alp’lerinin eteklerindeki Ibach kasabasında, İsviçre Ordusu için kullanışlı ve sağlam bıçak üretmek üzere yola çıkan Victorinox; bugün dünyanın en bilinen markalarından biri olarak yüzyılı aşan geçmişiyle dikkat çekiyor. 128 yıl önce başlayan ve sonra teknoloji ile gelenekseli birleştirerek devam eden bu macera; günümüzde, hayatımızı kolaylaştıran pek çok ürün ile karşımıza çıkıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here