SureFire Teknolojiyi Yakından Takip Ediyor!

SureFire taktik fener sektöründeki popüler markalardan biri. Monte edilebilen fenerlerin yanı sıra cep fenerleri gibi çeşitli aydınlatıcılar üreten bir firma. Firmanın daha önce kol saatine entegre edilen fener tasarımının haberini yapmıştık. Firma bunun gibi daha kullanışlı ve teknolojik ürünler ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor.

SureFire FirePak, telefon kılıfına bağlanabilen çift aydınlatıcıya sahip bir ürün. Ürünü SureFire firmasının ürettiği telefon kılıflarına takarak cebinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir fenere sahip oluyorsunuz. Ayrıca telefonlarımız artık her zaman yanımızda olduğu için her ihtiyacımız olduğunda yanımızda bir fener bulabiliyoruz. “Cep telefonlarının flaşlarını fener olarak kullanabiliyoruz, neden bunu yük edelim ki?” dediğinizi duyar gibiyim. Ürünün marifeti sadece bununla sınırlı değil. Ürün ayrıca taşınabilir bir şarj depolama aleti gibi çalışıyor. Tek yapmanız gereken acil durumlarda ürünün USB kablosunu telefonunuza bağlayarak şarj etmek.
FirePak’in 5 seviyede aydınlatma seçeneği bulunuyor. Ürünün yan kısmından bu seviyeyi kolayca değiştirebileceğiniz gibi telefonlarınızın uygulama marketinden indireceğiniz bir uygulama ile ürüne Bluetooth’tan bağlanarak ekran üzerinden de kolayca ayarlamalar yapabilirsiniz. FirePak kullanıcıya 1500 lumen’den başlayan ışık seviyeleri sunmakta.
Ürünü firmanın web sayfasından 249$ fiyatla satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünü kullanabilmek için 29$ fiyatla telefon kılıfını da firmanın sitesinden satın almanız gerekmekte. Ancak kılıfların sadece IPhone 6/6S ve Samsung Galaxy S5 modellerine uygun üretildiğini belirtelim.

Firmanın yaz sonlarında piyasaya sunduğu bir diğer ürün ise Sidekick ultra-kompakt fener. Sidekick genel kullanıma uygun çift led aydınlatmalı bir fener. Tekrar şarj edilebilen fenerin genel özellikleri polimer gövdeli olması, 3 farklı ışık seviyesine sahip olması ve bir anahtarlık kadar küçük ve kolay taşınabilir olması.

Sidekick maksimum ayarında 300 lumen seviyesine kadar ışık verebiliyor. Üründe firmanın patentli MaxVision teknolojisi kullanılmış ve bu sayede 50 metreye kadar etkili bir şekilde aydınlatma sağlıyor. Micro USB şarj aletleri ile kolayca şarj edilebilen 34gr ağırlığındaki fener, yüksek ayarda 1.25 saat, en düşük ayarda ise 45 saat aydınlatma sağlayabiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here