Taurus’tan önemli bir güvenlik uyarısı

Taurus GX4 tabancaları, belirli koşullar altında düşürüldüklerinde ateş alabilir. Derhal GX4’ünüzü kullanmayı bırakın ve tabancanızın bu bildirime tabi olup olmadığını Taurus’un web sitesine bakın. 

Taurus SA, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde monte edilen ve GX4 tabancaları hakkında önemli bir güvenlik bildirimi yayınladı ve bu silahların belirli koşullar altında, düşürüldüklerinde patlayabileceği uyarısında bulunarak GX4 silahları olanların silahlarını kullanmayı bırakıp Taurus sitesine girerek bu uyarıya muhatap bir seriye sahip olup olmadıklarını acilen öğrenmelerini istedi.

GX4 tabancanın güvenlik bildiriminden etkilenip etkilenmediğini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz: bağlantı sizi Taurus’a özel web sitesine yönlendirecektir . 

Web sitesi, GX4’ünüzün bu bildirime tabi olup olmadığını derhal size bildirecektir. Seri numarası tabancanın arkasında bulunan seri numarası ile sonucu öğrenebilirsiniz.

GX4’ünüz bu Bildirim KAPSAMINDA DEĞİLSE, lütfen uyarıyı dikkate almayın. 

Bildirim kapsamındaki Taurus GX4’ler ise ücretsiz olarak inceleyecek, gerekirse onaracaktır.

2021’de piyasaya sürülen GX4, polimer gövdeye, 3,06 inç/78 mm namluya ve 11 mermi şarjör kapasitesine sahip, EDC mikro kompakt, 9 mm’lik bir tabancadır.

Taurus GX4 için detaylı bilgi: https://tabancavetufek.com/2023/05/18/9-mmlik-mikro-kompakt-silahlar/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here