Yarı otomatik tabanca dünyasına hoş geldin: Radikal Arms RPX9

Glock şarjörlerini besleyen, farklı renk seçeneği bulunan, kompakt polimer gövdeli, yarı otomatik tabanca olan Radikal Arms RPX9, dünya pazarlarına ilk adımını attı.

Geniş av tüfeği ürün yelpazesiyle tanınan Radikal Arms, RPX9 vurucu ateşlemeli yarı otomatik tabancasıyla tabanca alanına giren Türk merkezli şirketlerin sonuncusudur. Radikal RPX9, SHOT Show’un 2024 edisyonunda dünya çapındaki lansmanının ardından Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen IWA 2024’te Avrupa pazarına sunuldu.

Mikro kırmızı nokta nişangahlarını kolayca kabul edecek şekilde işlenmiş çelik bir kızağa sahip, polimer bir gövde etrafında inşa edilen Radikal RPX9, 9 mm Luger mühimmatı ve Glock 19 şarjörleriyle beslenir. Gerçekten de teknik açıdan Glock tabancalarına öykünmüş olan bu silah, çok sayıda Glock parçası ve aksesuarıyla uyumlu ve son zamanlarda geniş bir popülerliğe sahip olan ve başlı başına bir kategori olan “Glock uyumlu” tabanca tanımına tam olarak uymaktadır.

Radikal RPX9’u, günümüz piyasası göz önüne alındığında benzerlerinden ayıran şey, Radikal Arms’ın onu esas olarak farklı renklerde gövde ve slayt seçenekleriyle sunması olmasıdır. Böylece Radikal Arms farklı renk kombinasyonlarıyla distribütörlerin benzersiz silahlar elde etmesini ve öne çıkmalarını mümkün kılıyor. Radikal RPX9’un toplam uzunluğu 18,5 cm olup, 10,21 cm namluya sahip ve boşken ağırlığı 601 gram.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here