Konfor, Güç ve Gizlenebilir Taşıma: Beretta BU9 Nano 9mm

Nano sadece tek bir amaç göz önünde bulundurularak üretilmiş: Bireysel savunma ve gizlenebilir taşıma için ideal mikro-kompakt silahı imal etmek

Pürüzsüz ve zarif tasarımı sayesinde Nano, kılıfınızda yağ gibi kayıyor. Küçük, zarif ve hafif tasarımı sizlere günlük taşıma hususunda maksimum konforu sağlarken, kolay kullanımı ve modüler tasarımı da herhangi bir uzman desteği eklemeler ve ayarlamalar yapabilmenize müsaade ediyor.

Gizlemesi son derece kolay olan Beretta Nano

Bel, kemer ya da bilek kılıfı Nano için hiç fark etmez; 1 inç’ten daha az olan genişliği ve 5 inçlik toplam boyu ile varlığını size nerede olursa olsun unutturacaktır. Ayrıca polimer gövdesi ve ileri düzey metal kaplama teknolojisi sayesinde en sıcak yaz günlerinde bile vücut terinizden minimum derecede etkileniyor.

Beretta Nano’nun gövdesinde seri numara bulunmuyor: Gövde seri numarası yerine gövdenin sol tarafında bir pencere mevcut. Bu pencereden tetik tertibatının yan plakalarında yazan bir seri numara belirgin bir şekilde görülüyor. Yani kısacası gövde seri numarası gövdeye değil, silahın kendisine bağlı! Bu sayede eğer gövde değiştirmek isterseniz, takacağınız yeni gövde her ne olursa olsun o pencereden okunacak olan seri numara, ruhsatınıza işli olan seri numara olacak ve başınızı ağrıtmayacaktır.

Modüler tasarımı ve bu “seri numara penceresi” sayesinde farklı kabza seçenekleri ile kolayca değişim yapmak mümkün. Üstelik lazer ve benzeri aksesuarlar da cabası! 9x19mm Parabellum kullanan Tabancanın yalnızca 6+1’lik kapasiteye sahip olduğuna veya kabzanın kısa olmasına üzülmeyin, çünkü 8+1’lik uzantılı bir şarjör de tercihe mahsus ürünler arasında mevcut. Bu ve benzeri özellikleri de Beretta Nano’yu alanındaki rakiplerine göre oldukça hünerli bir konuma getiriyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here