YAVUZ 14 /MC P35 VS SAR9

2 YERLİ KARŞILAŞTIRMASI

YAVUZ 14 /MC P35 VS SAR9

YAVUZ 14 / MC P35, Türk silah üreticisi YAVUZ FIREARMS tarafından üretilenve 9×19 mm kalibre840 gram ağırlık ve 15’lik şarjör kapasitesine sahip bir tabancadır. Bu model, John Browning tarafından 1922’de tasarlanan efsanevi P35 modelinin modern bir devamı olarak kabul edilmekte ve kalitesiergonomisiyenilikçiliği ve performansı ile öne çıkmaktadır. YAVUZ 14 / MC P35, ABD merkezli National Rifle Association (NRA) tarafından 2024 yılının en iyi tabancası olarak seçilmiştir.

SAR9 ise, farklı bir Türk silah üreticisi olan Sarsılmaz tarafından üretilen bir tabancadır. SAR9, polimer gövdestriket  ateşleme sistemi ve 9×19 mm kalibre özelliklerine sahip modern bir tabancadır. SAR9, genellikle hafifliğidayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile bilinir.

YAVUZ 14 / MC P35 ve SAR9 tabancalarının fiyatları şu şekildedir:

YAVUZ 14 / MC P35: Fiyatlar model ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, YAVUZ 14 DEFENDER BLACK modeli için fiyat 31.000 TL, YAVUZ 14 EXCELLENCE TITANIUM için ise 45.000 TL olarak belirlenmiştir.

SAR9: Standart SAR9 modelinin fiyatı yaklaşık olarak 16.000 TL civarındadır. Farklı modeller ve özellikler bu fiyatı etkileyebilir.

Bu fiyatlar, modellerin temel versiyonları için geçerli olup, ek özellikler veya özel sürümler fiyatları değiştirebilir. Ayrıca, fiyatlar zaman içinde ve satış noktalarına göre farklılık gösterebilir. Güncel fiyatlar ve kampanyalar için üretici firmaların resmi web sitelerini ziyaret etmenizi öneririm.

YAVUZ 14 / MC P35 ve SAR9 tabancalarının dayanıklılığı hakkında bilgi vermek gerekirse:

YAVUZ 14 / MC P35 Ödüllü bir tabanca olduğundan kalitesi, ergonomisi, yenilikçiliği ve performansı gibi özelliklerinin yanı sıra dayanıklılığının da yüksek standartlarda olduğunu ima edebilir.

SAR9: SAR9’un dayanıklılığı, oldukça sıkı testlerden geçirilerek kanıtlanmıştır. SAR9, fabrikada 150,000 tur canlı ateşe dayanacak şekilde test edilmiş, ayrıca çeşitli zorlu çevre koşullarında – çöl sıcaklıklarından Arktik soğuklarına, tuz sisi ve yüksek irtifalara kadar – başarıyla performans gösterdiği belirtilmiştir.

Her iki tabancanın da kendi sınıflarında yüksek dayanıklılık standartlarına sahip olduğu söylenebilir. Ancak, SAR9’un geniş çaplı ve zorlu testlerden geçirildiği ve bu testlerde yüksek performans gösterdiği bilgisi, bu modelin dayanıklılık açısından öne çıktığını göstermektedir. Tabancaların dayanıklılığı, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişebileceğinden, kişisel ihtiyaçlarınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza göre en uygun modeli seçmeniz önemlidir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here