SHOT SHOW 2016 / Dan Wesson

SHOT SHOW 2016 / Dan Wesson

The Bruin: Karşınızda Dan Wesson’ın ilk uzun gövdeli 1911 varyantı! Adeta avlanmak için doğdu. 6” namlusu ve uzun nişangah çapı ile Bruin; gittikçe popülerleşen 10mm Auto kalibresi ya da 1911 klasiği olan .45 ACP kalibre seçeneklerini sunuyor. Sabah ya da akşam demeden güçlü bir şekilde parlayan trityum / fiber bileşimi nişangahları ile de şık olduğu kadar kullanışlı olan Bruin’in .45 kalibrelik versiyonu ABD piyasasında 2.064 $ iken 10mm modeli ise 2.194 $.









Discretion: ABD halkı 1911’i sevmekten hiç vaz geçecek mi bilemeyiz ama an itibariyle modüler 1911’lere ciddi bir merak sardıklarını söylersek yanılmış olmayız. Müsabık sınıfı paslanmaz çelik namlusu uzantı ve dişli olarak tasarlanmış. agresif çizgilere ve deliklere sahip üst kızağı, müsabık görünümlü horozu ve yüksek trityum nişangahları vesilesiyle de bu sportif görünümünü tamamladığı gibi ABD gibi susturucunun yasal olduğu ülkelerde direk bir adım öne geçiyor. Nitekim Discretion; yüksek nişangahları ve dişli namlusu sayesinde kutudan çıktığı haliyle bir çok susturucu ve diğer namlu aparatına uyumlu halde. ABD piyasa fiyatları ise 2,142 $. Ayrıca 9mm Parabellum ve .45 ACP seçenekleri mevcut.





715 Revolver: Dan Wesson toplu tabancaları unutmuş olsaydı gerçekten ayıp ederdi. Dayanıklılık, isabet kabiliyeti ve güvenilirlik gibi ögelerde en yüksek değere tekabül etmesi amacıyla üretilen 715, tekrar üretime dönmüş olmakla beraber namluları ile bir paket halinde satılıyor. Böylece namlu değişimi yapmanın yasal olduğu ülkelerde atıcılar 4, 6 ve ya 8 inçlik namluları tabancalarına kendileri takarak revolverin daha kullanışlı olmasını sağlıyor. Siz yine de 715’e sahip olmak isterseniz Türkiye’de tek namlulu olarak mümkün olduğunu hatırlatmak gerek! ABD’de ki piyasa fiyatı 1.688 $.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here