Smith & Wesson’dan Poligon Silahı: M&P 22 Magnum

Smith & Wesson, .22 Winchester Magnum Rimfire kartuşu için hazneli ve Smith & Wesson’ın kendi patentli TEMPO kilitleme sistemine sahip yeni yarı otomatik tabancası M&P 22 Magnum’u silah dünyasına tanıttı.

Smith & Wesson M&P 22 Magnum: TEMPO kilitleme sistemine sahip yeni bir rimfire tabanca

ABD pazarında resmi olarak ticari satışa sunulan Smith & Wesson M&P 22 Magnum, 22 Winchester Magnum Rimfire içinde yer alan M&P serisinin en son çeşididir ve özellikle hedef atış, eğitim, poligon silahı olarak öne çıkmaktadır.

İlk olarak SHOT Show 2023 fuarında sergilenen M&P 5.7’ye çok benzeyen Smith & Wesson M&P 22 Magnum, bir polimer çerçeve, içten çekiçle çalışan tek etkili tabanca ve 5,7 mm kalibreli muadili gibi, Smith’e dayanıyor & Wesson’un patentli TEMPO gazla çalışan, kilitli kama namlu sistemi, namlunun kam yapmasına ve böylece mermi gaz ağzını geçene kadar sürgü kilidinin açılmasına izin vermez.

Bu, Smith & Wesson M&P 22 Magnum’un .22 WMR kalibreyi daha iyi kullanmasına olanak tanıyarak, nispeten düşük geri tepme ve namlu ağzı tırmanma seviyeleri ile daha yüksek doğruluk ve hızlı ateşleme yetenekleri ve daha da önemlisi gazla çalışan sistem sayesinde daha yumuşak bir çalışma sunar.

Yeni Smith & Wesson M&P 22 Magnum tabancanın siyah polimer çerçevesi, aksesuarlar için yerleşik bir MIL-STD 1913 Picatinny rayına, çok yönlü manuel güvenlik ve sürgülü durdurma kolları ve solak kullanım için ters çevrilebilir bir şarjör yuvasına sahiptir.

M&P 22 Magnum, yaklaşık 15 santimetre (5,9 inç) ile bir kenar ateşli tabanca için olağanüstü derecede yüksektir; bu, kavrama boyutu ve şarjör derinliğinden kaynaklanmaktadır: tescilli çift istifli polimer şarjör, şaşırtıcı bir 30 mermi .22 Winchester sunacak Magnum cephanesi, ayrıca haznede bir tane.

Smith & Wesson M&P 22 Magnum yarı otomatik tabanca - sağ taraf

Smith & Wesson M&P 22 Magnum yarı otomatik tabanca – sağ taraf

Smith & Wesson M&P 22 Magnum yarı otomatik tabanca - sol taraf

Smith & Wesson M&P 22 Magnum yarı otomatik tabanca – sol taraf

Maviye çalan çelik sürgü, yeşil bir fiber optik ön direk de dahil olmak üzere bir dizi yakın nişangah barındırır ve en popüler mikro kırmızı nokta veya refleks manzaralarından bazılarının kurulmasına izin verecek çok popüler, öğütülmüş modüler bir arayüzle birlikte gelir. adaptör plakalarının kullanımı.

Toplam uzunluğu 21,3 cm / 8,4″ olan ve boşken ağırlığı 623 gram (22 oz.) olan Smith & Wesson M&P 22 Magnum, entegre tetik emniyetli düz yüzlü hassas tetik ve 1:10″ büküm oranına sahip 11 cm / 4,35″ uzunluğunda namlu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here