Ruger GP100 Match Champion

Ruger’den yeni GP100 Müsabaka Şampiyonu; savunma, spor ve av amaçları için sağlam ve güvenilir bir .357 Magnum revolver.

Geleneksel tasarım revolverlerin satışında bir düşüş olmasına rağmen, birçok atıcı halen toplu tabancaların görev, konut savunması, müsabaka ve kişisel güvenlik için en basit ve güvenilir alternatif olduğunu düşünüyor.

Ruger Firearms’ın GP100 serisi günümüz revolver piyasasının en uzun yaşayan klasiklerinden birisi. Karmaşık mekanizmalardan uzak üretilmek üzere geliştirilmiş, dolayısıyla düşük bir fiyat etiketi sunan GP-100 revolverleri; orta boy yekpare paslanmaz çelik bir gövdeye sahip. Yan kısımlar gövdeye genişlik ve dayanıklılık ile namluyu destekleyen kritik bölgelere ekstra destek amacıyla gövdeye entegre üretilmemiş; ayrıca üretilip sonra gövdeye takılmışlar. Böylece silahın dayanıklılığı, ömrü ve güvenilirliği artmış. Ayrıca GP-100’ün meşhur kabza sistemi, peş peşe yapılan atışlarda atıcıyı çok az yorarak hızlı atış yapabilme imkanı sunuyor.

Ruger’in en klasik revolver tasarımlarından biri olan GP-100, özenle şekillendirilmiş spor revolveri ile yeniden canlanıyor; karşınızda “Match Champion” yani “Müsabaka Şampiyonu”

Ruger’in GP-100 revolver serisi için 2014 yeniliği “Match Champion” modeli. Full Paslanmaz çelik, 4.2 inç namlu boyu ve 9.5 inç toplam boy, altı atışlık top ve .357 Magnum kalibre. Bütün metal parçalar paslanmaz olup kakmalı ahşap kabzası Hogue tarafından yapılmış.

Ruger’in iyi ayarlanmış çift hareketli tetiği, her koşulda, yumuşak ve hassas bir atış sağlıyor. Diğer özellikleri ise yarım-kulp, düz-yanlı namlu, standart gez, fiberglaslı arpacığı içeriyor. Boş ağırlığı ise 1.07 kg.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here