Bear Son 789 Çizme Bıçağı

Bear Son Cutlery firması yepyeni Model 789 ile hem kullanışlı hem de dikkat çekmeden taşınabilecek bir bıçak arayanların çağrısına cevap veriyor. Kolaylıkla çizmenizin ve botunuzun içinde saklayabildiğiniz bu bıçakla arazide, kampta ya da avda kendinizi oldukça rahat ve güvende hissedeceksiniz.

Model 789 Çizme (Bot) Bıçağı, 1095 Yüksek Kalite Karbon Çeliğinden yapılma hançer yapıda bir bıçak. 17.5 cm toplam uzunluğa ve 7 cm toplam genişliğe sahip bıçak, paslanmanın engellemek ve görünürlüğünü azaltmak için siyah toz kaplama ile kuşatılmış. İhtiyaç duyulduğunda kolayca tekrar bilenebiliyor ve keskinliğini uzun süre koruyor. Sapında bulunan siyah G10 işleme, dayanıklılığı ve hafifliği ile tanınırken, hem sıcak hem de soğuk havalarda güvenli bir kullanım sağlıyor.

Toplam ağırlığı 136 gram olan bıçak, A.B.D yapımı Kydex maşalı kılıfı ve çizme içinde rahatlıkla taşıma sağlayan çizme içi kılıfı ile geliyor. Bearamp; Son firması bu kılıfları tıpkı bıçakları gibi Birleşik Devletler’de üretiyor ve hepsine ömür boyu garanti veriyor. Ürünün üretici tavsiyeli fiyatı ise 79.99$.

Özellikler: Model 789

*Bıçak Malzemesi: 1095 Yüksek Dayanım Karbon Çeliği (Siyah Epoksi Toz Kaplamalı)
*Sap Malzemesi: Siyah G10
*Toplam Uzunluk: 17.5 cm
*Toplam Genişlik: 7 cm
*Ağırlık: 136 gram
* Kydex Tescilli Çizme Kılıfı ile gelmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here