Beretta M9A3 Sivil Piyasaya Çıkıyor!

ABD Ordusu gelişen teknolojiye uygun olacak şekilde yeni bir tabancaya duyduğu ihtiyaç sonucu ABD Savunma Bakanlığı Beretta’dan yeni bir tabanca tasarımı talep ettimesi sonucunda 2014 yılının Aralık ayında Baretta, M9A3 modelini ABD ordusuna sunmuştu. Şimdi de Barette Şirketi bu yeni tasarımı sivil piyasaya süreceğini açıkladı.

Beretta’nın yeni taktik eklentiler yerleştirilebilecek şekilde tasarlamış olduğu polimer yapılı M9A3 modeli ABD Ordusunun her tür göreve ait ihtiyaçlarını karşılacabilecek bir şekilde üretildi.

Beretta’nın ABD satış yetkilisi Gabriele de Plano; ‘ABD Ordusunun kullanmakta olduğu M9 modelinin performans ve dayanıklılığını artırılarak üretmiş olduğumuz M9A3 ile yeni nesil ordu tabancası anlayışını bir basamak yukarı taşımış olduk’ diyerek bu ileri teknoji ürünü taktik tabancanın sahip olduğu özellikleri özetlemişti.

Bu ileri teknoloji ürünü tabancanın sivil kullanıcılar için Amerikan silah pazarına sürülmesi bir yıldır heyecanla beklenmekteydi. Bu Kasım ayının başından itibaren Beretta’nın bayilere M9A3’ü göndermeye başlamasıyla birlikte bu heyecan şirketin beklenenden fazla satış rakamlarına ulaşmasını sağlamış durumda.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here