Smith & Wesson SD9VE 9mm

SD9 serisi tam olarak uygun fiyatlı, kullanımı kolay bir kendini savunma tabancası olacak şekilde yaratıldı. Bu gösterişten uzak model, şekil ve işlev açısından bugün piyasadaki diğer polimer çerçeveli tabancaların çoğuna benzer. Maliyetinin düşük olması bazılarını endişelendirse de Smith & Wesson olması kaliteli bir ateşli silah almanızı sağlıyor.

SD9VE,  Smith & Wesson’un M&P Serisi, Springfield XD serisi ve Glock modellerine çok benzeyen, tam boyutlu, polimer çerçeveli ve vurucu ateşlemeli bir tabancadır. Kullanımı basit ve en deneyimsiz kullanıcılar için bile öğrenmesi kolaydır.  

Polimer Çerçeve

SD9VE’nin  polimer çerçevesinin birçok avantajı vardır. SD9’u taşıma tabancası olarak kullanmaya karar verirseniz hafiftir ve ağırlığı azaltır. Polimer çerçeveler dayanıklıdır ve herhangi bir aşınma veya gerilim olmaksızın sayısız turlara dayanabilir. Temizlenmesi kolaydır ve metal olmadığı için paslanma ve korozyon tehlikesi yoktur.

9 mm’lik 16 Yuvarlak Şarjör

9 mm gezegendeki en popüler tabanca kalibresidir. Ateş etmesi ucuzdur, kolaylıkla temin edilebilir ve mükemmel kontrolle birlikte düşük geri tepme sunar. Bugün piyasada birçok üst düzey kendini savunma içi boş nokta cephane seçeneği var. Artırılmış durdurma güçleri nedeniyle savunma amacıyla ve aşırı delmeye karşı koruma sağlamak için içi boş uçlu mermiler önerilir.

9 mm gezegendeki en popüler tabanca kalibresidir. Ateş etmesi ucuzdur, kolaylıkla temin edilebilir ve mükemmel kontrolle birlikte düşük geri tepme sunar. Bugün piyasada birçok üst düzey kendini savunma içi boş nokta cephane seçeneği var. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here