Türkiye’de Üretilen Yeni Bir Efsane: Stevens 555 Süperpoze

ATK Group’un şirketlerinden biri olan Savage Arms, İlk pozesini almayı planlayan silahseverlere ve avcılara nişan almış durumda! Üstelik bu silah Türkiye’de üretildi.

J. Stevens amp; Co; 1920’lerde Savage Arms Company’nin himayesine girmiş olup avcılık ve atıcılık dünyasında çok önemli bazı temellerin atılmasında etkili isimlerden biri olmuştur. Ayrıca çoğu kişi tarafından sevilen .22 Long Rifle mermisinin küresel olarak tanınmasına da J. Stevens amp; Co markası imza atmıştır. Artık ATK Group’un şirketlerinden biri olan Savage Arms, İlk pozesini almayı planlayan silah severlere ve avcılara nişan almış durumda! 12 ve 20 numara çap seçenekleri ile üstün kaliteyi başlangıç süper pozelerinin fiyatına sunan Stevens 555, adeta marka silahları aratmayan bir poze!

Savage Arms, Stevens 555’in iki çapını da 76mm / 3”’lik Magnum yatak ile sunuyor

Direkt olarak Savage Arms’ın talimatları ile Türkiye’de ince detaylarla üretilen Stevens 555; Makinede işlenmiş olan siyah, sertleştirilmiş anodize alüminyum çağmağın etrafına kurulmuş olup yatak kısımlarında çelik desteklere sahip. Bu sayede minimum ağırlık ile maksimum tolerans ve dayanıklılığa ulaşılmış.

Kundak ve dipçik ise yağlanmış Türk ceviz ağaçlarından imal edilmiş. Silahın kontrol mandalları ise başparmağınızın kolayca ulaşabileceği şekilde konumlandırılmış ve böylece silahın kullanıcısına sağladığı kolaylık, iyice artmış.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here