Doug Koenig, Plano Protection ile ortaklık kurdu.

Silah Muhafazaları üreten Plano Protection ile anlaşan dünyanın çok yönlü en iyi atıcısı sayılan Doug Koenig 1989’dan beri adeta rakip tanımaz bir şekilde atıcılık yapıyor. Çeşitli alanlarda kırdığı rekor ve kazandığı şampiyonluklar da ona “Dünyanın Çok Yönlü En İyi Atıcısı” Unvanını kazandırdı.

Koenig Tabanca dalında 15 senedir aralıksız başarılar yakalayan Koenig, dünya çapında, Yivli ve yivsiz tüfek şampiyonlukları da kazandı. Katıldığı şampiyonaların listesi ise şu şekilde; 20 kere Uluslararası Masters Müsabakası Şampiyonası, 3 kere Dünya Hızlı Atıcılık Şampiyonası, bir kere IPSC(Uluslar arası Uygulamalı Atıcılık Konfederasyonu) Dünya Şampiyonası, 5 kere Dünya Action Pistol Şampiyonası, 17 kere Sportsman’s Team Challenge Şampiyonası, bir kere Dünya Çok-Yönlü Atıcılık Şampiyonası ve 15 National Action Pistol (Bianchi Cup) Şampiyonaları.

Koenig ayrıca son derece tecrübeli ve yetenekli bir avcı ve Pursuit and Sportsman kanalında yayınlanan “Doug Koenig’s Championship Season” programının sunucusu. Meşhur program, Doug’ın hayatından bir yılı günce gibi sunarak izleyicilere atıcılıkta ve avcılıkta şampiyonluğa hazırlanmanın zorluklarının ve nasıl olduğunun fikrini veriyor ve izleyicileri dünya çapında heyecanlı avlara ve müsabakalara götürüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=2hYRbSvnmgQ

Ateşli silahlar, Koenig’in geçim kaynağı. Koenig onlara verdiği değeri; “Dünyayı silahlarımla dolaşırım, eğer onlar da güvenli bir şekilde gelmezlerse ister avcılık ister atıcılık olsun, işimi yapamam. Benim silahlarım ve ekipmanım en iyi korumayı gerektiriyor.” şeklinde açıklıyor.

Dolayısıyla Koenig ve dünyanın en yaygın sert ve yumuşak kılıf/kutu üreticisi olan Plano Molding Company, “Dünyanın Çok Yönlü En İyi Atıcısı”’nın Silah ve ekipmanlarının güvenliği için Plano’nun kılıflarını kullanacağını açıklamaktan heyecan duyuyorlar. Koenig ayrıca Plano markasını çeşitli atıcılık müsabakalarında da temsil edecek.

Firma’nın bu yaza doğru çıkacak olan yeni Field Locker® Mil-Spec kutularının teslimatını sabırsızlıkla bekleyen Koenig, senelerdir Plano ürünlerini kullandığını söylüyor. 2014 SHOT’da tanıtılan kaliteli beş silah kutusu, endüstrinin perakende bayileri ve doğa sporları medya profesyönelleri tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştır. Seri ise iki tabanca ve üç tüfek kılıfından oluşuyor.

Koenig ise bu kılıflarla ilgili şu açıklamada bulundu; “SHOT’DA prototiplere yakından bakma imkanım oldu ki beni oldukça etkilediler. Benim gibi profesyöneller ya da silahlarının saklama ve nakliye konularında korunmasında mükemmeliyet talep eden kişilerce ilk tercih olacaktır.”

Plano Üretim Mühendisi Mike Franklin’in yeni kutuları ile ilgili açıklamaları ise; “Yeni Field Locker Mil-Spec serisini güvenlik güçlerinin ve askeri güçlerin taleplerini geçecek şekilde tasarladık. Kutular firmamızın 60 yılı aşkın üretim tarihinde yeni çıkan bir ürün için şimdiye kadar yaptığımız en büyük yatırımı temsil ediyor. Sahip olabileceğiniz en iyi ve dayanıklı silah kutuları olduğuklarına inanıyoruz.” şeklindeydi.

Rekabete fiyat etiketleriyle bile katılan yüksek kaliteli Plano Field Locker Mil-Spec serisi kutular, bu yaz başlangıcında bayilere gönderilmeye başlanacak ve 14 modelde 72 çeşitlik geniş ürün yelpazesine sahip bu firmanın silah kutu üretiminin zirvesine oturacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here