IWA 2015 / BIRCHWOOD CASEY

Ünlü Amerikan silah tamir bakım ve aksesuar firması bu sene de boş durmuyor! Sizce bir harbi takımı daha ne kadar ilerleyebilir? Birchwood Casey’e göre modern materyal ve örgü teknikleri, basit bir bez parçasının diğer tüm kumaşlardan daha çok karbon artığı ve yağ tutmasını sağlayabilir!

Ayrıca artık, bronz harbi fırçaları, çift yönlü yuvaya sahip harbi elciği, silikon temizleme bezi ve benzeri bütün temizlik ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek olan bir tüfek ya da tabanca temizlik takımını da set halinde alabilirsiniz. Yanınıza Birchwood Casey marka temizlik solventini de aldınız mı artık arazi dönüşü silahınızı direkt olarak dolaba kaldırabileceğiniz kadar detaylı temizlik ve bakım malzemeleri elinizin altında mevcut demektir! Elbette yağlama ürünlerinin de geliştirildiğini söylemeye bile gerek yok!

Ayrıca yeni Birchwood Casey hedeflerle atıcılığınızı daha keyifli bir hale getirin! Yeni Boomslang Gong hedefi sayısız atışı kaldırabilecek koca bir zırhlı plaka. Bu plakaya dileciğiniz hedefi tutuşturabileceğiniz gibi Birchwood Casey’in tepkimeli hedef kağıtlarını da yapıştırabilirsiniz. Bu tam siyah renkteki hedefler vurulduğu zaman çarpma bölgesindeki boyasını dökerek belirgin bir fosfor rengi ortaya çıkarıyor. Bu vesileyle nereden vurduğunuzu yaklaşmadan dahi görebilirsiniz.

Son olarak yeni ürünler dahiline iki kanatlı döner hedef saplaması ve aynı tepkimeli hedef kağıtlarının “öğreten” versiyonu mevcut. Bu hedef ise vurulduğu bölgeye göre “titreme yaptınız”, “tetiği hızlı çekiyorsunuz”,” bileğinizi aşağı büküyorsunuz” gibi açıklayıcı dilimlere sahip(tabi ki İngilizce olarak).

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here