PepperBall P15

PepperBall firması biraz “gazla çalışan” bir firma. Firma ürünlerinin neredeyse tamamı biber gazı kullanan eylem kontrol teçhizatlarından oluşuyor.

PepperBall merkez hedef kitlesi polis ve askeriye olan bir şirket. P15 ise bu kitleye hitap eden son ürünleri. P15 için örnek alınan gerçek silah modeli AR-15. AR-15 özellikle kolay kullanımı ve taşıması hafif ergonomik tasarımı ile öne çıkan bir tüfek. Ölümcül olmayan teçhizatlara saha kullanımına uygun nitelikler kazandırmak ise tam olarak PepperBall’un hedefi.

P15 AR-15 ile çok benzer şekilde çalışıyor ve aynı şekilde alttan şarjör ile beslenebiliyor. Biber gazı topları atan silah aynı zamanda tıpkı paintball silahlarında olduğu gibi üstten bir Hopper ile beslenebiliyor hatta hem hopper hem de şarjörü aynı anda kullanabiliyorsunuz. İki besleme sistemini aynı anda kullandığınızda ise silah ikisi arasında geçiş yapmanıza olanak veriyor. Bu da özellikle toplumsal olaylarda hem gaz hem de plastik mühimmatı aynı silahta kullanabilmek gibi bir avantaj yaratıyor.a

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here