Nikon PROSTAFF 5 Lazerli Mesafe Ölçüm Cihazı

Nikon PROSTAFF 5 Lazerli Menzil Ölçüm cihazı, önceki ölçüm cihazlarından 10% daha küçük olmasına rağmen atıcılar ve avcılar için gereken tüm fonksiyonları bünyesinde barındırıyor.

Uzun menzilli atışlarınızın isabetli olmaları için atış ekipmanınız kadar, en az çevreniz ile ilgili veriler de önemlidir. Şüphesiz ki bu önemli çevresel verilerin en başında menzil gelmektedir. Bir cihaz düşünün ki bir dokunuşunuz ile baktığınız noktanın uzaklığını tam olarak metresi metresine size ölçsün! Nikon Sport Optics’in tanıttığı yeni menzil ölçüm cihazı; hızlı ve isabetli ölçümleri yapan bütün telemetrelere daha bile küçük ve portatif boyutları ile adeta meydan okuyor.

Keskin hatları, Avuç içi ergonomisine sağladığı uyum kadar estetiği açısından da önemli bir tasarım özelliği. Bu tip cihazlarda ergonomi, insan hatası faktörünün daha düşük değerlere inmesine yardımcı oluyor. Çünkü uzak mesafelerde bizim için küçük bir titreme, 10 metrenin bile üzerinde bir sapmaya yol açabilir. 6×21’lik bu kullanışlı ölçüm cihazı, büyük bir göz merceği (oküler) bulunduruyor. Bu merceğin göz uzaklığı ise 18.3mm. Değişken LED fonksiyonu sunan LCD ekranı ise, okunması mümkün olduğunca kolay olarak tasarlanmış. Su ve nem geçirmeyen bu kullanışlı minik canavarın ölçüm mesafesi tam olarak 500 metre. Siyah ve Kamuflaj görünüm seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan cihazın fiyatı ise $249.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here