SAS – SCAR Uyumlu Dipçik Sistemi

Kinetic Development Group (KDG), FN SCAR tüfek sistemi için birtakım taktiksel çözümler üretmesi ile gündeme gelmişti. Firma şimdi de bu modayı yeni SAS – SCAR uyumlu dipçik sistemiyle devam ettiriyor.

Yeni KDG SAS – SCAR uyumlu dipçik sistemi, Magpul’un 6061 T6 alüminyum alaşımdan yapılan yüksek güçlü Masada (ACR-E) dipçik sistemiyle eşdeğer durumda. Anotlanmış sert siyah kaplama, güçlendirilmiş birleşim noktaları, U şekilli kubuz ve ince dipçik yapısı dipçik sisteminin artıları arasında. Tamamen monte edilmiş bir SAS dipçik sisteminin ağırlığı standart polimer üretim SCAR dipçiklerinden yaklaşık 0.5 kg daha hafif.

SCAR’ın çok yönlü yapısını ve özelliklerini geliştirerek üretilen KDG SAS – SCAR dipçik sistemi, iç içe geçebilir durumdaki yedi uzunluk ayarı ve kullanıcıdan kullanıcıya değişkenlik gösteren yanak yüksekliği için ayarlanabilir yanaklığı atıcıya sunuyor. Sistem ayrıca çift yönlü hızlı takıp çıkarmaya elverişli bir kayış bağlantı noktası ve su geçirmez CR123 batarya bölmesini de içinde barındırıyor.
KDG SAS – SCAR dipçik sistemi yaylı kilit gerilimiyle katlanabilir halde kullanıcıya geliyor. Benzer dipçikler gibi, dipçik katlı haldeyken ateş etme olanağı sağlıyor. Ayrıca KDG dipçik sistemi, kullanıcının dipçiği yerine sabitlemek istemesi durumunda kullanılması amacıyla opsiyonel bir ayar vidasıyla alıcıya geliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here