HATSAN’dan Bir İlk! QUIET ENERGY Sistemli İlk Kırma Namlu Havalı Tüfeği MOD87

Hatsan, tescilli QuietEnergy (sessiz enerji) sistemini ilk defa bir kırma namlu tüfeğe uyarlayarak yeni modelini yarattı: MOD87.

Teknolojik gelişmeler, tamamen örtülü namlular ve namluya entegre edilmiş ses baskılayıcıları sayesinde saçma çıkış hızını azaltmadan tüfeğin ses seviyesini %50’lere kadar azaltmaya yardımcı olmakta. QuietEnergy sistemi de Hatsan firmasının namluya entegre ettiği ses baskılayıcısını içeren tescilli bir teknolojisidir.

MOD87 QuietEnergy; 4.5 mm (1000fps), 5.5 mm (800fps) ve 6.35 mm (650fps) kalibre seçeneği sunuyor. Ayrıca model üç opsiyonunda da kaliteli saçmalarla yüksek isabetlilik ve enerji garantisi veriyor.

MOD87 QE Truglo fiber optikli hassas ayarlanabilir gez ve Truglo fiber arpacık ihtiva ediyor. 11 mm boru tipi dürbünler için “kolay montaj” özellikli oyuklar ve dürbün stopu kundağın içine direkt olarak entegre edilmiştir. Diğer Hatsan tüfeklerinde olduğu gibi MOD87’nin de neredeyse bütün parçaları Türkiye’de üretilmektedir. Tüfek ayrıca hassas yivli Alman çeliğinden üretilmiş namlu, ayarlanabilir 2 aşamalı Quattro tetik ve SAS şok ve sarsıntı emme sistemi ihtiva etmektedir.

Tüfek 3.35 kg ağırlığa ve 113.2 cm toplam uzunluğa sahiptir. Tüfeğin namlu uzunluğu ise 27 cm’dir. Kundak ve dipçik kısmı polimer hammaddeden üretilen tüfeğin yanaklığı yan kısmında bulunan ayarlama kısmı sayesinde rahatça istenilen düzeye yükseltilebilir. Tüfek henüz Türkiye pazarında satışa çıkmamakla birlikte Amerikan piyasasından 199$ fiyatla satın alınabilir. 2016 yılında Türkiye’de satışa çıkacağına dair söylemler mevcuttur.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here